Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

Deze vertaling is ouder dan de originele pagina en kan verouderd zijn. Kijk wat er is veranderd.Nieuws:


Cartes du Ciel is gratis uitgegeven software onder de voorwaarden van de
GNU banner GNU General Public License \


Hosted by SourceForge.net

Support This Project


nl:documentation:object_list

Objectenlijst

Klik op het icoontje van de hoofdbalk om een uittreksel van de catalogi te verkrijgen met gegevens van de weergegeven objecten op de kaart. Om in te stellen welke objecten je in de lijst opgenomen wilt hebben, kun je aanpassingen maken via Instellingen → Kaart, coördinaten → de Objectenlijst instellingen tab.

Iedere rij in de opgeroepen lijst komt overeen met een van de objecten van de kaart. De lijst toont onderaan hoeveel objecten in de lijst zijn opgenomen.

Wanneer je een regel in de lijst klikt, zal er een venster verschijnen met de gedetailleerde en gelabelde informatie van dit ene object. Dit is dezelfde informatie die je zou verkrijgen van een pop-up venster door een rechter muisklik op het object van in de kaart, gevolgd door een linker muisklik op de “Over …” regel in het pop-up venster.

Deze lijst kun je afdrukken en opslaan als een .CSV-bestand. Je kunt in de lijst naar bepaalde objecten zoeken via het invoerveld. Je kunt ook de lijst sorteren op rechte klimming (RA).nl/documentation/object_list.txt · Laatst gewijzigd: 2015/11/06 20:43 (Externe bewerking)